Sports- og Eliteudvalget 2019

MÅLSÆTNING

Vi vil skabe et miljø hvor

• Holdene spiller for at vinde og sikre divisionsstatus.
  • Vores sportslige målsætning er som minimum at have et hold i 3. Division og meget gerne højere oppe i rækkerne.

Holdånd skabes, hvor sammenhold er en vigtig del.

Sammenhold og holdånd er en af grundstammerne i elitetruppen.
Det er derfor vigtigt, at alle møder op til træning og møder de andre spillere. Der er både træning og spil på banen for damer og herrer torsdage kl. 17.30 – 19.00.

Elite retningslinjer

Der er udarbejdet et sæt retningslinjer, hvor elitespillere kan hente oplysninger om de muligheder der findes i forbindelse med turneringer, træning og DGU rangliste turneringer m.m. Dette dokument er tilgængeligt i elitetruppens Facebook gruppe eller kan rekvireres i sekretariatet.

Udvikle og fastholde talenter, både som holdspillere og som individuelle spillere.

For at sikre en let og gnidningsløs overgang fra talent til elitespiller er der i 2019 tilmeldt 2 herrehold og 1 damehold i Danmarksturneringen.

Intentionen er at reservere det antal pladser, vi mener der skal til for at man som ”talent” kan udvikle sig sammen med mere garvede spillere i et konkurrencemiljø, hvor der spilles for at vinde, men hvor konsekvenserne af et nederlag ikke slår talenterne helt ud.

Vi er forbilleder som golfspillere

Det er klart, at vores fremtoning både på banen samt uden for, er noget der bliver lagt mærke til internt i klubben.
Der forventes derfor, at spillere i Barløseborg Golfklubs Elitetrup går forrest, når det handler om etik samt god opførsel.